Over

Tramper Goes is een begrip op de Bevelanden. Tramper Goes is dealer van de gerenommeerde Japanse automarken Mitsubishi en Mazda dealer en al bijna 80 jaar lid van de BOVAG. Sinds 1975, als Nico Tramper start met de verkoop en het onderhoud van Mitsubishi, staat ons bedrijf bekend om het laagdrempelige en persoonlijke contact, de hoge klanttevredenheid en de eerlijke prijzen. Tramper Goes wordt in 2006 dealer van Mazda.

Werken aan jarenlange relaties

Rinze Back en Ruud Koole geven leiding aan Tramper Goes. Zij zijn trots op hun loyale team medewerkers, van wie velen een bekende verschijning zijn voor de klanten. Deze enthousiaste groep mensen bestaat uit een verkoopadviseur, magazijnchef, twee receptionisten en zeven monteurs. Zij worden via cursussen continu op de hoogte gehouden over de (technische) ontwikkelingen binnen onze merken. Door deze goede en vakkundige medewerkers aan ons te binden, bouwen we jarenlange, vaak persoonlijke, relaties op met onze klanten. Dit zijn zowel particuliere als zakelijke rijders.

Zorgeloze mobiliteit

Alles rond uw auto en mobiliteit regelt u bij ons aan de Pearyweg, op de autoboulevard in Goes. Of u nu komt voor onderhoud, lease, verkoopadvies, occasions, accessoire-inbouw: onze specialisten staan voor u klaar. We hebben kennis van zaken en beschikken over alle moderne faciliteiten om u goed en snel van dienst te zijn. Bovenal hebben we interesse in uw wensen. Dat is waar het bij ons steeds om draait: hoe kunnen we u het best van dienst zijn én blijven. Laat het ons weten! We gaan graag met u in gesprek.

Terug naar de bovenkant van de website