Mitsubishi

Mitsubishi, een Japans automerk, is al diverse keren door de Consumentenbond uitgeroepen tot het betrouwbaarste automerk in Nederland. (Inter)nationale pechstatistieken tonen aan dat Mitsubishi auto’s minder storingsgevoelig zijn dan de meeste andere auto’s. Mitsubishi versterkt dit gevoel van zekerheid door u op alle nieuwe modellen Mitsubishi vijf jaar fabrieksgarantie te geven.

Mitsubishi in Nederland

De geschiedenis van Mitsubishi Motors gaat terug tot 1917. In dat jaar wordt de Mitsubishi Model A geïntroduceerd als de eerste in serie gebouwde auto in Japan. In de twee daarop volgende decennia groeit Mitsubishi uit tot een innovator. Het merk ontwikkelt onder andere Japans eerste dieselmotor. In 1946 wordt een bus geïntroduceerd die op meerdere brandstoffen rijdt en weer een jaar later lanceert Mitsubishi een elektrische bus. Mitsubishi modellen zijn sinds 1975 in Nederland te koop. In 2002 wordt Mitsubishi Motors Europe opgericht met als doel de Europese verkopen te coördineren.

Mitsubishi en Tramper Goes

Tramper Goes heeft al sinds 1975 ervaring met Mitsubishi. U kunt bij ons terecht voor alle nieuwe Mitsubishi’s en occasions.

Mitsubishi footer
Terug naar de bovenkant van de website