Service

Verkoopadvies

De sprankelende gamma's van Mitsubishi en Mazda bieden veel keuze. Van de compacte Mitsubishi Space Star of Mazda 2 tot de onverwoestbare Mitsubishi Pajero of de fantastische Mazda CX-5. Welk model en welke uitvoering aansluit bij uw wensen, kunt u overleggen met de verkoopadviseurs. Dat zijn de specialisten die alles weten van van onze betrouwbare merken en u vrijblijvend adviseren.

Onderhoud/reparatie

Meer dan ooit vragen onderhoud, accessoire-inbouw, reparaties en dergelijke diepgaande expertise en hoogwaardige gereedschappen. Onze technici worden door Mitsubishi en Mazda opgeleid. Zij kennen uw auto en de technische bijzonderheden door en door. Uw garantie op kwaliteit en snelheid.

Accessoires

Iedere automobilist heeft zijn eigen wensen. Met accessoires stemt u uw auto op uw voorkeuren af. Wij leveren voor elke Mitsubishi en Madza actuele en originele accessoires. Uw voordeel: topkwaliteit en een perfecte inbouw.

Occasions

Op zoek naar een occasion met extra zekerheid? Onze collectie bestaat voor een groot deel uit gebruikte Mitsubishi's en Mazda's, auto's met een ijzersterke reputatie die we bovendien stuk voor stuk uitgebreid hebben gecontroleerd. Dus u weet u zeker dat u een betrouwbare occasion kiest. U wilt het beste van het beste: kijk dan bij onze Diamond Class Occasions of Krooncollectie met veel extra garanties.

Financiering/Leasing

Ook voor financiële dienstverlening bent u bij ons aan het beste adres. Scherpe tarieven, prettige voorwaarden, veel keuzevrijheid: of u nu privé of zakelijk voor een Mitsubishi of Madza kiest, wij zorgen voor gunstige voorwaarden en jarenlange service. Mitsubishi of Mazda rijden is voordeliger dan u denkt. Vraag er eens naar.

En meer...

Onze dienstverlening gaat zo ver als u wenst. In ons bedrijf vindt u specialisten die alles weten van de merken en de techniek, maar die vooral hun expertise willen inzitten voor u.

Realisatie: Automark / TiDi Media

Tramper Goes B.V.

Pearyweg 2
4462 GT Goes
T 0113 230768
F 0113 250363

Privacyverklaring

Openingstijden

Showroom

Maandag t/m vrijdag
van 7.45 - 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 - 16.30 uur
's-Avonds altijd op afspraak

Werkplaats

Maandag t/m vrijdag
van 7.45 - 17.00 uur
Zaterdag van 9.00 - 12.00 uur

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid