Mazda Private lease

Onbezorgd genieten van een gloednieuwe auto: dat is private lease

600_overlay_gallery01.jpg
Onbezorgd genieten van een gloednieuwe auto: dat is private lease. U kiest de auto van uw wensen inclusief opties en u betaalt een vast bedrag per maand. De voordelen op een rij: 

  • Geen grote investering vooraf
  • U rijdt in een gloednieuwe auto
  • Bij privélease betaalt u geen bijtelling
  • Alle service onder 1 dak
  • 100% mobiel voor een vast bedrag per maand

U weet altijd waar u aan toe bent want rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, bandenvervanging, wegenbelasting, allrisk-verzekering, pechhulp binnen Europa, afleverkosten en BTW zijn inclusief. U hoeft alleen nog te tanken.

Mazda2: vanaf €289,- per maand


De Mazda2 is een auto die zijn klasse overstijgt. We zijn er namelijk van overtuigd dat luxe en comfort in elke klasse thuishoren. 

Van zijn dynamische design met oogverblindende LED koplampen, tot zijn stijlvolle en hoogwaardig afgewerkte interieur, alles aan de Mazda2 is een niveau hoger. Om nog maar niet te spreken over zijn bijzonder rijke uitrusting en ongeëvenaarde rijeigenschappen.

Lees nu alles over de Mazda2

 

Mazda3: vanaf €399,- per maand 


De sportief gelijnde Mazda3 zet u als bestuurder centraal door puur rijplezier te bieden. Kenners noemen de Mazda3 qua rijeigenschappen ‘het best bewaarde geheim van de hele auto-industrie’. Ontrafel dit geheim  door simpelweg achter het stuur plaats te nemen. 
 

Design, efficiënte techniek, pro-actieve veiligheidssystemen en een geavanceerd communicatiesysteem, de Mazda3 heeft alles, maar is bovenal een genot om in te rijden.

Ontdek nu zelf de Mazda3

 

Mazda CX-3: vanaf €333,- per maand 


Als u in de nieuwe Mazda CX-3 rijdt, wordt u gezien. Hij is stoer én tegelijkertijd verrassend elegant. Opvallen, dat doet de Mazda CX-3 beslist. Met zijn uitgesproken robuuste wielkasten, scherp gelijnde neus en strakke silhouet is de CX-3 een extravert gelijnde crossover, die uiterst zelfverzekerd over de weg rijdt.

Geniet van het stijlvolle interieur, de uitstekende ergonomie en rijprestaties in de wetenschap dat u dit simpelweg ook verdient.

Bekijk de mogelijkheden voor het privéleasen van een Mazda CX-3

 

300_mazda_private_lease_actietarieven_per_7_september_2016-1.png 

Realisatie: Automark / TiDi Media

Tramper Goes B.V.

Pearyweg 2
4462 GT Goes
T 0113 230768
F 0113 250363

Privacyverklaring

Openingstijden

Showroom

Maandag t/m vrijdag
van 7.45 - 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 - 16.30 uur
's-Avonds altijd op afspraak

Werkplaats

Maandag t/m vrijdag
van 7.45 - 17.00 uur
Zaterdag van 9.00 - 12.00 uur

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid