Coronavirus, maar u blijft welkom!

Beste (toekomstige) klanten ,

 

Uiteraard nemen we bij Tramper Goes B.V. de verspreiding van het coronavirus uiterst serieus. Wij zijn gewoon open van 7.45 tot 18.00 en u blijft van harte welkom!

We volgen daarbij de landelijke richtlijnen van de RIVM en overheid. Daarnaast nemen we extra maatregelen op gebied van hygiëne: extra schoonmaakbeurten, gebruik van desinfecterende zeep, 5x per dag desinfecteren van zaken die veel aangeraakt worden zoals pinapparaat, deurklinken, toetsenborden.

Moet ik mijn afspraak afzeggen?

Dat is gelukkig niet nodig. Wij zijn gewoon nog volledig operationeel. Bent u verkouden of grieperig, blijf dan zoals de RIVM adviseert thuis en ziek goed uit. We horen u vervolgens graag om een nieuwe afspraak te maken. Als één van onze medewerkers last heeft of krijgt nemen we ook gelijk onze verantwoordelijk door deze persoon naar huis te sturen. Gelukkig is iedereen nog fit bij Tramper Goes B.V.! Houd er wel rekening mee dat als u komt wij u uit voorzorg geen hand geven en gepaste afstand bewaren.

Als u het zelf geen prettig gevoel vindt om te komen, bieden wij u in overleg ook een haal- en brengservice aan.

Aflevering nieuwe auto

Hier gaan we uiteraard een feestje van maken, want dit is iets wat je natuurlijk niet iedere dag doet. Wel zullen we dit op een iets beknoptere manier doen, maar de vreugde zal er niet minder om zijn!

Houd vertrouwen en blijf gezond!

We vertrouwen er tenslotte op dat iedereen zijn of haar gezonde verstand gebruikt zoals we dat als maatschappij allemaal doen. Twijfelt u, dan kunnen we dat uiteraard prima voorstellen. Bel of mail ons dan en we komen dan vast en zeker met een prima oplossing voor.

Blijf gezond en graag tot ziens,

 

Team Tramper Goes B.V.

Realisatie: Automark / TiDi Media

Tramper Goes B.V.

Pearyweg 2
4462 GT Goes
T 0113 230768
F 0113 250363

Privacyverklaring

Openingstijden

Showroom

Maandag t/m vrijdag
van 7.45 - 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 - 16.30 uur
's-Avonds altijd op afspraak

Werkplaats

Maandag t/m vrijdag
van 7.45 - 17.00 uur
Zaterdag van 9.00 - 12.00 uur

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid